Verzend- en retourbeleid

ART Hilversum heeft een bescheiden aanbod beschikbaar via de webshop. Daarnaast beschikt de stichting vanaf 1 mei 2024 een expositieruimte, gevestigd aan ’s-Gravelandseweg 55, 1217 EH Hilversum.

VERZENDKOSTEN

ART Hilversum streeft ernaar dat de artikelen die zij via de webshop aanbiedt, zoveel mogelijk door de klant zelf worden opgehaald in de galerie.
Alleen als het niet anders kan, worden de producten verzonden aan de klant. Bij de artikelen worden de verzendkosten afzonderlijk vermeld.

RETOURBELEID

Als u een aanschaf doet via de webshop van ART Hilversum heeft u een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. De bedenktijd start de dag na levering.

Werkwijze retourneren

Hebt u een artikel gekocht, en wilt u bij nader inzien de koop ongedaan maken? Dat kan dus alleen binnen 14 dagen. Stuur dan een e-mail naar info@arthilversum.nl.

Ophalen of terugbrengen

Woont u in Hilversum of directe omgeving? Dan halen we het product bij u op. Woont u verder weg, dan overleggen we met u om het product retour te brengen of te zenden. De terugzendkosten worden niet door ART Hilversum vergoed.

Onbeschadigd

ART Hilversum neemt alleen producten terug die onbeschadigd zijn.