Algemene voorwaarden webshop ART Hilversum

ART Hilversum heeft een bescheiden webshop, waarin het producten verkoopt die het werk van Hilversumse kunstenaars bekendheid geven.

De verkoop is gericht op inwoners van Hilversum, om het werk van de aangesloten kunstenaars te promoten.

Levering

Artikelen die besteld worden in de webshop van ART Hilversum, worden binnen een week geleverd. Vanaf 1 mei 2024 beschikt ART Hilversum weer over een galerie-ruimte, en kunnen de producten ook afgehaald worden in de galerie tijdens de openingstijden.

Zijn wij onverhoopt niet in staat om binnen een week te leveren, dan kan dat een reden zijn voor de klant om van de koop af te zien. U ontvangt dan het betaalde bedrag retour.

Garantie en service

Als het product niet doet wat u ervan mocht verwachten, heeft u recht op wettelijke garantie. U heeft recht op wettelijke garantie als een product:

  • niet compleet is
  • beschadigd is
  • snel kapot is
  • niet werkt zoals dat soort product normaal hoort te werken

Als u klachten heeft over het aangekochte product, dan gaan we daarover met u in gesprek. ART Hilversum is niet aangesloten bij een geschillencommissie, daarvoor is het aanbod in de webshop te bescheiden.
Wenst u zelf als klant bemiddeling bij een klacht? Dan kunt u altijd een beroep doen op het Europese platform voor onlinegeschillenbeslechting.