Opbouw 1e tentoonstelling

24 okt. ’20 – Het eerste hele weekend dat we open waren. Lekker druk en veel enthousiaste reacties. ‘Dat verwacht je niet op deze plek, wat is het mooi geworden.’ Er zijn ook verschillende schilderijen verkocht. De automaat Pakje Kunst is geïnstalleerd.

22 okt. ’20 – Kunstenaars zijn suppoost op hun eigen expositie. Leuk, je kunt ze dus van alles vragen. Op de foto hieronder Rob Jacobs (beeldend kunstenaar, muzikant) die zijn (nieuwe) grammofoon en jazz-muziek meenam. Zaterdag 24 okt. is hij er weer.

18 okt ’20 – De expositie is geopend! Zondagmiddag 18 oktober ging de 1e tentoonstelling ‘Couleur Locale’ open, werk van Hilversumse kunstenaars. Openingstijden: woensdag tot en met zondag van 12.00 – 17.00 uur.

29 sept. ’20 – Vanaf half oktober gaan we exposeren in het voormalige C&A-pand aan de Kerkstraat. Boekhandel Voorhoeve opent op de begane grond een pop-up-store, wij in de kelder met prachtige exposities. Drie in totaal: oktober, november en december. Helemaal coronaproof. We gaan schoonheid brengen in deze duistere tijden.