Nieuw werk november ’22

Arnoud Zijpveld

Een bloemenveld, mixed media (papier, textiel en olieverf op mdf). Het gebruikte papier is van gekleurde papieren tassen die de winkels tegenwoordig meegeven. Het werk meet 64 bij 24 cm en is glanzend gevernist. De lijst is gemaakt van gerecycled pallethout

Ems Willems

Amapola (spaans voor klaproos). De bloemen zijn geplukt, ingevroren en gefotografeerd tijdens mijn artist in residency in Spanje in mei 2022 (Arteventura). Formaat 60×80 cm.
Techniek: foto van bevroren bloemen geprint op canvas, bewerkt met acryl, pastel en gedroogde bloemen.

Sacha Wendt

De klei-ding-lijn van Sacha Wendt zijn schalen en schaaltjes van keramiek in de vorm van kledingstukken. Deze hand gemaakte unica,’s zijn de gehele maand december te bezichtigen (en te koop) in Galerie Zône Leiden. Galerie Zône bestaat 35 jaar, en is het gehele jaar gevierd met exposities van oud leden.

Gerard van SantenTitel:Paradise lost (illustratie bij het epische gedicht van John Milton). Techniek:Monoprint op fine art paper. Formaat:50×70 cm € 399,- in lijst.
John Milton schreef het gedicht tussen 1658 en 1663. Het laatste gedeelte moest hij dicteren aangezien hij helaas blind was geworden. Het handelt over het verlies van het paradijs als gevolg van de ongehoorzaamheid van de eerste mensen, en de consequenties daarvan, en wordt nog steeds beschouwd als een van de belangrijkste literaire werken. Uit de 17e eeuw.