Nieuw werk juni 2022

Ems Willems


Loes Koopman


Titel : Optrekkende mist. Acryl/linnen. Afmeting: 50X60 cm.
Loes: Het is een fantasie beeld dat ik voor ogen had zoals zeelieden de kust van Napels naderden in de vroege ochtend.

Marga NiedererTitel: ‘Vlammend koraal’, keramiek object, zwarte klei met vlammen uit de grond van Oss. 24cm x ø13, 2022.
Marga Niederer van Huizen

Irene van den Bos


Irene: In mei was ik in het hoge noorden, vlakbij Ferwert, aan het werk, pal achter de Waddenzeedijk. Wat een fantastische luchten en weidse landschappen heb ik daar gezien! Ik werkte en plein air, achter en aan de andere kant van de dijk. Gelukkig was het heel mooi weer en bleef het droog. Een week is wel te weinig, ik had nog veel meer kunnen schilderen. Ik kom terug hoor, Fryslan……. 

Giel Clijsters