Nieuw werk februari

Ems Willems

Het ‘recyclen’ van eerder gemaakte Frozen Flowers heeft geleid tot dit kleurijke tweeluik.
Prints van deze Frozen Flowers zijn bewerkt tot ze zich ontwikkelden tot deze prachtige (mixed media) kunstwerken.

Formaat (per werk) 80×60 cm. Fotografie, acryl en pastels.

Irene van den Bos

Columbia Road Flower Market. Irene licht toe: Sinds een paar jaar haal ik veel inspiratie uit een klein fotoboek over Columbia Road in Londen. Er is daar een bloemenmarkt. Een fotografe heeft daar prachtige foto’s gemaakt van de resten die op de grond achterblijven als de markt is afgelopen. Je ziet dan de meest mooie composities. Als je er maar oog voor hebt…..

Peter Samsom

Heel andere thema’s dan Japans. Ta Moko is geïnspireerd door Maori Tatoage.

Gerard van Santen

De prent probeert een antwoord te geven op de vraag of de industriële revolutie waar wij toch voor een groot deel onze huidige welvaart aan te danken hebben destijds wel de ideale oplossing was voor de problemen van de mensheid.
Wie het weet mag het zeggen ……….

Eric Tiggeler

Nieuw op de ezel: een schilderij van een boekhandel. Gebaseerd op foto’s van een bakkerij die ik vorig jaar in Plymouth (UK) tegenkwam, omgevormd tot een kunstboekwinkel. Het fijne van boekwinkels schilderen is dat ik me kan uitleven in de details: boekomslagen van Caravaggio tot Vermeer, en dat al die kleuren en kunstwerken op een wonderlijke manier toch altijd weer samenkomen. Art Book Store, acryl op doek, 100 x 120 cm.