Nieuw werk, augustus 2022

Frans van Viegen

Dit nieuwe werk ” WHENTHESOMOKEDISSIPATESFROMYOURHEAD” 80×80 cm fine art print op dibond en museumglas  is nog tot 29 augustus te zien in het Raadhuis Hilversum als onderdeel van de SOLO expositie van Frans van Viegen. Dagelijks te zien tijdens de openingstijden van het Raadhuis en tijdens de openingstijden van het DAC.

Irene van den Bos

Titel is VEGETATION, 160×140 cm  olie op canvas

Afbeelding links: Marga Niederer. Afbeelding rechts: Renée Kaats

Rechts: nieuw werk van Renée Kaats, ze exposeert van 12 augustus tot 13 november in Museum Soest.

Afbeelding links: Gerard van Santen. Afbeelding rechts: Hetty Kok

Afbeelding links, Gerard van Santen: Monotype op Hahne Müller 350 grs. Titel: Isn’t she lovely? Afmeting: 50 x 70 cm.

Afbeelding rechts: Hetty Kok exposeert in de Zomerexpositie van Sille Gallery in Oudewater.

Mark van Praagh

Mark: Tijdens mijn (werk-)vakantie op een Grieks eiland schilder en teken ik op plankjes drijfhout. Nerven en knoesten prikkelen mijn fantasie voor vreemde Zee- en Strandbeesten.  Heerlijk om eens heel anders te werken! Ik heb inmiddels een collectie.

Eric Tiggeler

Eric: De Fabritiusschool in Hilversum-Zuid is zoals elk bouwwerk van Dudok een kunstwerk op zich, en veel meer dan zomaar een schoolgebouw. Dat maakt het een lastig onderwerp om te schilderen: het resultaat is al snel een soort ansichtkaart van een monumentaal gebouw. Maar vanuit dit standpunt, met zicht op het schoolplein vanaf de Gabriel Metsulaan, met mooi (tegen)licht en een wolkenhemel die ook fijn meewerkt aan de compositie, was de school toch een schilderpoging waard. Fabritiusschool Hilversum, 40 x 50 cm, acrylverf op doek.