Senver-rondleidingen

Met Claire Verlinden langs ‘beelden-makers’

Op dinsdagmorgen 6 juni leidt Claire Verlinden een kunst-route langs een beeldhouwer, een keramist en beeldgieter, en een houtsnijder. Claire is zelf een enthousiast amateur-beeldhouwer, wat het extra interessant maakt om met haar op bezoek te gaan bij professionele kunstenaars. De route gaat naar het Achterom, de J.H. Meijerstraat en eindigt op de Curacaolaan.  De start is om 10.30 uur vanaf een centrale plek. Onderaan dit artikel leest u hoe u zich kunt aanmelden. Na aanmelding hoort u ook waarvandaan vertrokken wordt.
Aanmelden kan hier

Met Henk Roos langs professionele schilders

Donderdagmiddag 8 juni leidt Henk Roos, inleider Senver-museumlezingen, belangstellenden rond langs een aantal interessante schilders in Hilversum. Sommige van hen, zoals Wouter Stips, genieten landelijke bekendheid, en zijn maar een enkele keer deelnemer aan de Open Atelier Dagen. De tour met Henk Roos brengt u aan de Albertus Perkstraat, de Moerbeilaan, de Badhuislaan en de kunstbarak achter het MCO aan de Heuvellaan. Henk gaat op de fiets, dus fiets met hem mee. Hij vertrekt om 14.00 uur vanaf een centrale plaats. Met de auto gaan kan ook, maar dan moet u wel hier en daar moeite doen om te parkeren. Onderaan dit artikel leest u hoe u zich kunt aanmelden, dan hoort u ook waarvandaan.
Aanmelden kan hier.

Met Ko van den Bovenkamp langs schilders/drukkers

Ko van den Bovenkamp kent u van de poëziemiddagen, en van ‘De Kern van’. Ko verzorgt ook een fiets-tour langs kunstenaars, op vrijdagmorgen 9 juni. De tour van Ko gaat langs enkele schilders op de Naarderstraat, de Larenseweg en de Koningsstraat, en eindigt bij bijzondere creatieve bedrijfjes in De Stokerij, een ‘community’ van creatieve bedrijfjes op Werf 35, de oude gemeentewerf.  U kunt besluiten om daar te lunchen, in het bijzondere café De Smederij. Ko vertrekt om 10.30 uur. Hieronder ziet u hoe u zich kunt aanmelden. Na aanmelding krijgt u bericht waarvandaan vertrokken wordt.
Aanmelden kan hier.